Dominic Fritz, cooptat în grupul USR PLUS care negociază viitorul Guvern al României

Primarul Timișoarei va fi printre negociatorii Alianței USR PLUS pentru formarea noului Executiv. „Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici”, a scris, pe rețelele sociale, Dominic Fritz. 

„Avem nevoie, mai mult ca oricând, de un executiv puternic și stabil și de o guvernare profesionistă, care să redea încrederea că politica poate genera soluții pentru oameni, aici și peste tot în țară. Sunt 4 ani în care putem să începem să reconstruim statul pe reguli clare, predictibile și drepte, pe respect și empatie față de cetățeni. În vremurile acestea de neliniște și de dezamăgire față de politică, reflectate în absenteism și în rezultatul votului, e o datorie să ținem drept drumul european al României. Aceasta a fost voința Timișoarei exprimată la locale și parlamentate și mă voi asigura că nu ne vom abate niciun centimetru.”, a explicat Dominic Fritz.

Din Timiș, USR PLUS trimite în Parlament un senator și trei deputați. Alianța a obținut 29% din voturile timișenilor prezenți la urne, situându-se, astfel, pe primul loc în opțiunea electoratului.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

CITEȘTE ȘI: USR PLUS Timiș: un senator și 3 deputați în viitorul Legislativ. Cătălin Drulă vorbește despre aberațiile sistemului de redistribuire

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/