Doliu în PSD Caraș-Severin! Un consilier local a fost răpus de COVID-19 la numai 50 de ani!

Un social-democrat cărășean a pierdut lupta cu nenorocitul virus după ce, timp de o săptămână, a luptat pentru viață de pe patul spitalului din Caransebeș!

Dănuț Mezinescu, consilier local PSD la Oțelu Roșu, a trecut la cele veșnice. Infectat cu COVID-19, suferind de astm și diabet, politicianul ar fi întârziat internarea în spital. Când a ajuns pe mâinile medicilor starea sa de sănătate era deja una precară. Cu toate eforturile oamenilor în halate albe din Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș și ale colegilor din PSD care au avut grijă să nu-i lipsească nimic, inima lui Dănuț Mezinescu a cedat după o săptămână la de la internare.

„Din păcate, colegul nostru a pierdut lupta cu virusul SARS-COV 2. E o pierdere grea pentru Consiliul Local, pentru oraș, pentru partid, pentru noi toți. Era un om deosebit, nu împlinise nici 50 de ani. Mi-ar fi plăcut să pot spune altceva despre Dănuț Mezinescu, dar tot ce pot să fac acum e să transmit condoleanțe familiei și să spun: Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu.