Doi timișoreni, în semifinalele Campionatului Mondial de minifotbal. Zi specială pentru unul dintre ei!

România continuă să rămână o putere la nivel mondial în minifotbal, iar an de an, din echipa națională nu lipsesc jucătorii din Timișoara. La ediția Campionatului Mondial care are loc la Perth, pe coasta de vest a Australiei, tricolorii au reușit să se califice în semifinale, iar Răzvan Plopeanu și Dragan Paulevici au avut o contribuție majoră la acest rezultat.

România a câștigat lejer primul meci al grupei C, la scorul de 10-0 cu Nigeria, după un meci în care Plopeanu a înscris de două ori, iar Paulevici, o dată. A urmat un succes cu 3-1 cu Ucraina, cu o „boabă” semnată și de Paulevici, iar apoi tricolorii au mai câștigat cu 2-1 și partida cu Liban. În optimi, România a dat piept cu Guatemala, în fața căreia s-a impus cu 10-0, cu câte un gol marcat și de Plopeanu și Paulevici. În sferturi, România a jucat chiar cu gazdele din Australia.

Nu au avut însă trac, iar tricolorii au câștigat clar, cu 6-0. Dragan Paulevici a reușit din nou să marcheze. A fost cu siguranță o victorie mai dulce, deoarece miercuri, 9 octombrie, este și ziua lui de naștere. În semifinale, România va juca cu Mexicul.

Sursa foto: facebook.com/MinifotbalRomania