Doi social-democrați în fotoliul de vicepreședinte al Consiliului Județean!

PSD Caraș-Severin are două opțiuni pentru înlocuirea lui Flavius Nedelcea, vicele Consiliului Județean care a fost exclus din partid și care acum își caută dreptatea în instanță. 

Luminița Jivan, președintele social-democraților cărășeni, a dezvăluit pentru expressdebanat.ro că Petru Pârvulescu nu mai este singura variantă pentru funcția de vicepreședinte CJ, așa cum s-a anunțat imediat după excluderea lui Nedelcea din PSD. În cărți a intrat și Anca Pascu. De fapt, a reintrat, pentru că numele acesteia fusese avansat și în momentul în care liberalii au încercat debarcarea celuilalt vicepreședinte, PMP-istul Ionuț Popovici.

„Avem, probabil, mai multe opțiuni, dar sunt doi tineri profesioniști, care își doresc să facă performanță, și dintre ei vom alege. Vom avea o decizie până la urmă de comun acord, împreună cu colegii, într-un Birou Permanent Județean. Propunerea noastră da, a fost Petru Pârvulescu, președintele nostru de organzație de la Mehadia, un tânăr performant care aduce și voturi, care are o credibilitea foarte mare acolo în zonă. A și demnostrat lucrul acesta și este un consilier județean care are foarte bune rezultate”, a afirmat șefa PSD Caraș-Severin în redacția Express de Banat.

Cealaltă opțiune ar fi Anca Pascu, soția fostului primar de Bocșa, Mirel Pascu. „Este o doamnă foarte determinată, care a scos întotdeauna scoruri bune pentru partid, este un tânăr care își dorește să facă ceva și să schimbe lucrurile”, după cum o caracterizează Luminița Jivan.

Viitorul vicepreședinte al Consiliului Județean trebuie să mai îndeplinească și alte condiții. Condiții pe care, dă de înțeles liderul social-democrat, Flavius Nedelcea nu le-ar fi respectat. „Este foarte important pentru noi ca membrii PSD să nu se întâlnească și să facă jocuri politice cu membrii altor partide. Prieteni putem avea pe oricine și eu sunt prietenă cu nu știu cine de la alt partid politic, dar interesul partidului primează până la urmă, interesul cetățeanului primează. Dacă am hotărât împreună să nu facem trocuri politice care nu sunt în interesul cetățeanului, sub nicio formă nu le accept! În Consiliul Județean, de ceva vreme, se întâmplă astfel de întâlniri între foștii mei colegi PSD și alte partide politice!”, a mai spus Luminița Jivan.