Doi minori din Reșița au dat atacul în magazinele din oraș

talhar surubelnita

Doi minori din Reșița au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă un magazin din oraș. Așa au descoperit polițiștii că tinerii nu erau la prima ispravă.

Polițiști de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Reșița au prin în flagrant delict 2 tineri, care aveau fețele acoperite cu gulere textile și erau urcați pe pervazul unei ferestre, încercând să forțeze cu o șurubelniță geamul de la ușa de acces a unui magazin alimentar din Reșița.

Asupra celor 2 tineri, de 15 și 16 ani, au fost găsite obiecte folosite în astfel de cazuri, șurubelniță, mox, mănuși, iar din cercetări s-a stabilit că cei doi ar fi pătruns, cu o zi înainte, în alte două societăți comerciale din Reșița, de unde ar fi sustras aproximativ 250 de lei și un telefon mobil, recuperat ulterior de la unul dintre tineri.

Cei doi bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore, polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuând cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Sursă foto: Arhivă