Doi hoți din Timișoara, prinși la o lună după ce au tâlhărit o bătrână din Reșița

Doi bărbați din Timișoara și-au dorit să se îmbogățească dând iama în locuințele din Reșița. Aceștia profitau de naivitatea celor care le deschideau ușa, însă polițiștii au reușit să îi prindă la o lună după ce o bătrână de 75 de ani le-a căzut victimă.

Doi bărbați de 27 și 29 de ani din Timișoara au pus la cale un plan prin care să obțină bani de la diverse persoane, apelând la naivitatea acestora. Un caz concret s-a petrecut în 11 octombrie, atunci când cei doi s-ar fi prezentat la domiciliul unei femei în vârstă de 75 de ani, de pe bulevardul Muncii din Reșița și s-au oferit să îi monteze un pervaz din tablă zincată la unul dintre geamuri, contra sumei de 15 lei.

Femeia a fost de acord, permițându-le accesul în locuință, iar după ce aceștia au montat pervazul la geam, aceasta le-a înmânat suma de 15 lei. În acel moment, cei doi i-ar fi smuls din mână și restul de bani pe care femeia îi avea, respectiv suma de 400 de lei și au părăsit în grabă locuința.

Potrivit unor informații neoficiale, hoții și-au încercat norocul și în alte zone din Reșița. Polițiștii le-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților. Întregul prejudiciu a fost recuperat.