Doi dealeri italieni, ridicați de la Văliug. Droguri de mare risc vândute la un festival

droguri perchezitii valiug 2
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Percheziții la Văliug! Polițiștii și procurorii au găsit la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc substanțe interzise și bani. Cele două persoane ar fi comercializat drogurile la un festival de muzică. 

Cele două percheziții au avut loc în 14 august și au fost făcute în localitatea Văliug, de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul Antidrog împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara.

„Din cercetările efectuate a reieșit că pe parcursul unui festival de muzică organizat în județul Caraș-Severin, doi bărbați, cetățeni străini, ar fi comercializat, în mod repetat, doze-timbru LSD. De asemenea, în autoturismele celor doi ar fi fost descoperite și ridicate 188 de timbre LSD, aproximativ 7 grame de ketamină, 2.450 de euro și 7.000 de lei.”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Cei doi au fost inițial reținuți pentru 24 de ore, ulterior, în 15 august, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați pentru 30 de zile.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/