Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa în urma unui accident tragic pe drumurile cărăşene

Neatenția sau oboseala unui conducător auto din Drobeta-Turnu Severin au reprezentat factori determinanți în producerea unui accident cu două victime, azi-noapte, ora 02.26, în localitatea Băuțar, pe DN 68. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Organele de anchetă urmează să stabilească cu exactitate cauza care a făcut diferența între viață și moarte în ceea ce privește teribilul accident de la Băuțar. Din primele informații, tot ceea ce se cunoaște este că în timp conducea un autoturism, din direcția Hațeg către Caransebeș, la km 32+58 m, un bărbat de 40 de ani din Drobeta-Turnu Severin a părăsit partea carosabilă intrând în colțul stânga spate al unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, parcat regulamentar în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerului dreapta față, în vârstă de 40 de ani.

Polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.