Doi ani de muncă, doi ani încununați de succes pentru Casa Alex din Caransebeș

alex 4444
1000x100 resita 02

După muncă și răsplată! Se împlinesc doi de când brandul Casa Alex și-a deschis porțile și în Caransebeș. Acum este momentul pentru sărbătoare și premii consistente.

1 August 2022 este una dintre cele mai importante date din calendar, atât pentru cei care au pus bazele afacerii de succes, frații Torma, cât și pentru angajații și clienții fideli ai magazinului de bricolaj, Casa Alex din Caransebeș. Se împlinesc doi ani de activitate și o dată cu acest important eveniment și premiile vor fi pe măsură. Nu rata nici tu o mega sărbătoare a reducerilor!

Porțile către evenimentul mult așteptat se vor deschide luni, 1 august, încă de la primele orei ale dimineții, iar toți cei care doresc să se alăture au la dispoziție o zi întreagă să calce pragul magazinului din Caransebeș, situat în cartier Pipirig, str. Ardealului, nr.167.

publicitate tmc 640
„Sărbătorește alături de noi și bucură-te de mulțimea de oferte aniversare de la #CasaAlexCaransebeș! La aniversarea a #2ANI de idei și soluții, în numele magazinului Casa Alex Caransebeș vă mulțumim pentru încrederea acordată și ne dorim sa împărtășim această bucurie și sărbătoare cu voi toți!  Așadar, vă invităm să consultațicatalogul special, valabil în perioada 01.08.2022 – 19.08.2022”, se arată pe pagina de Facebook a Casei Alex.
Hai să învârți roata şi să-ţi iei răsplata!
Și pentru că sărbătoarea să fie perfectă, ofertele curg lanț mai ales în magazin, unde pe clienți îi așteaptă o mulțime de surprize, și mai ales pe cei care la cumpărături de minim 200 de lei din magazin, au șansa să câștige un premiu la roata norocului. #2ANI extraordinari alături de clienți, iar în semn de apreciere față de încrederea acordată Casa Alex, sărbătorește cu mega reduceri, lichidări de stoc și prețuri, începând de la doar 1 LEU.

Sunt doi ani de implicare, devotament și pasiune pentru business. Mii de soluții și idei pentru tine și casa ta, doi ani în care CASA ALEX a fost, este și va fi partenerul de încredere!

publicitate Timisoara banner maxagro