Conturile Primăriei Reșița, rotunjite de pasionații sportului în aer liber!

teren sport resita 2

Municipalitatea administrează patru suprafețe de joc, în trei locații diferite din oraș, terenurile de sport fiind închiriate contra cost, cu sume cuprinse între 20 și 30 de lei pe oră. În primele șapte luni ale anului, primăria a încasat peste 12.700 de lei din această activitate.

Tinerii reșițeni și nu numai, iubitori ai sportului în aer liber, au la dispoziție patru suprafețe de joc în trei locații diferite ale municipiului: Parcul Siderurgistului (suprafață modulară – tenis, volei, baschet, și teren gazon sintetic pentru fotbal, tenis, volei, baschet), Parcul Tricolorului (teren tenis, volei, baschet) și Strada Retezat (teren tenis, volei, baschet).

Pentru că, în trecut, suprafețele de joc au fost utilizate impropriu și deteriorate, reprezentanții administrației locale au convenit ca folosirea acestora să se facă doar contra cost, prin închiriere, pe bază de logare cu datele personale ale utilizatorilor. Și nu au dat greș, căci decizia de a taxa prezența tinerilor pe terenurile de sport, aduce lunar și bani la bugetul local. Bunăoară, în perioada 1 ianuarie – 21 iulie 2022, au fost înregistrate 444 de închirieri. Suma totală încasată din această activitate de către municipalitate fiind, potrivit Biroului de Comunicare și Relații Publice a Primăriei Reșița, de 12.739.28 de lei. Reprezentanții instituției mai precizează și că toți acești bani sunt utilizați pentru „menținerea suprafețelor de joc în condiții bune”.

Terenurile pot fi utilizate de luni până duminică, în intervalul orar 09.00 – 22.00, iar tariful pentru o oră de joc este 20 de lei, între 09.00 și 18.00, respectiv 30 de lei, de la 18.00 la 22.00.

Persoanele care doresc să închirieze terenurile pot accesa site-ul www.primariaresita.ro, creându-și apoi un cont de utilizator pe platforma www.agrement.primariaresita.ro.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/