Puțini candidați la BAC în toamnă

Înscrierile pentru sesiunea din toamnă a Bacalaureatului au luat sfârșit, însă un număr foarte mic dintre elevii care nu au luat examenul în vară s-au hotărât să se întoarcă. Totuși, încă mai sunt șanse pentru câțiva elevi să își susțină examenul în acest an.

Deocamdata, un total de 1215 candidați s-au înscris la examenul din sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Chiar dacă numărul elevilor care nu au promovat examenul în sesiunea din vară depășește 2300 , se pare că mulți dintre aceștia nu s-au simțit pregătiți să se întoarcă pe băncile de examinare.

Numărul celor înscriși se mai poate schimba după ce elevii în an terminal își vor susține corigențele în perioada 8-9 august: „Elevii claselor terminale de liceu, ai anului de completare şi ai stagiilor de pregătire practică, care au promovat examenele de corigenţă din perioada 8-9 august, se pot înscrie la examenul de certificare a competenţelor profesionale, sesiunea august 2012”, explică Ioan Chiosa, vicepreședintele Comisiei Județene de Bacalaureat. Sesiune ce va avea debutul pe data de 20 august cu probele de competență lingvistică.

Astfel, pentru cei peste 1200 de elevi cărășeni care, deocamdată, s-au reînscris la examen s-au stabilit cinci centre de examinare în județ, din care două în Reșița, la Liceul Teoretic Diaconovici-Tietz și la Colegiul Tehnic Reșița.

Numărul final al elevilor din județ care își vor încerca norocul prima dată, sau încă o dată, la examenul de Bacalaureat se va afla în data de 10 august, când rezultatele examenelor de corigență vor fi afișate și ultimii elevi se vor înscrie pentru această sesiune.

Comments

  1. Corigențele au luat sfârșit. Se știe numărul final al elevilor înscriși în sesiunea din toamnă a Bacalaureatului says:

    […] Citește și Puțini candidați la BAC în toamnă Related Articles Share About Author Anca Erena […]

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/