Doar cu certificat verde la Târgul de Crăciun din centrul Timișoarei

po 1000x100px (3)

A fost anunțat programul complet al Târgului de Crăciun organizat în centrul Timișoarei. Astfel, Casa de Cultură a primăriei informează că la eveniment vor putea participa doar persoanele vaccinate. Târgul se deschide de 1 Decembrie, cu un spectacol susținut de Ansamblul Timișul.

Casa de Cultură a Primăriei Timișoara a făcut public programul complet al Târgului de Crăciun din centrul orașului, care se deschide în mod oficial la data de 1 Decembrie. Potrivit organizatorilor, accesul în perimetrul în care se desfășoară evenimentul este permis doar persoanelor care dețin certificatul verde.

Vremurile pe care le trăim nu sunt, însă, întru totul firești, și e nevoie ca sărbătorile să se petreacă și în siguranță, cu respectarea regulilor impuse de autorități. De aceea, în urma unei ședințe de lucru care a avut loc joi, 18 decembrie 2021 (n.r. 18 noiembrie), la Casa de Cultură, cu reprezentanții ISU, ai Jandarmeriei, ai Poliției Locale, ai Poliției Municipale și ai DSV, s-a luat hotărârea de delimitare a trei zone, în care accesul va fi condiționat de prezentarea certificatului verde: patinoar/parcare Modex, Piața Libertății și zona de alimentație publică. În primele două, certificatul verde va fi solicitat la intrarea în zonele delimitate, iar în cea de-a treia, acesta va fi scanat de către furnizorii de servicii”, a informat Casa de Cultură a Primăriei Timișoara.

1000x100 casa brutarului

În ceea ce privește programul pregătit, de Ziua Națională a României va avea loc un spectacol susținut de Ansamblul Timișul, începând cu ora 18.00. Printre cele mai importante evenimente din cadrul Târgului de Crăciun organizat în centrul Timișoarei se numără un concert susținut de Mircea Baniciu, în data de 16 decembrie, cu ocazia „Folk pentru Revoluție”, și un alt concert al trupei Phoenix, în data de 20 decembrie, în cadrul „Rock for Revolution”.