Doar astăzi vă mai puteți înscrie la „Scorilo Winter Trail” – 3 Martie 2024

scorilo 2
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

A început numărătoarea inversă până la marele eveniment „Scorilo Winter Trail”. Încă vă puteți înscrie pentru a fi parte dintr-o experiență unică, să vă testați limitele cu o alergare montană în inima naturii.

Pe lângă un delicios gulaș, un concert de folk-rock vibrant și muzica live de saxofon și pian, sunteți așteptați în Poiana Mărului, județul Caraș-Severin ca să vă testați limitele cu o alergare montană în inima naturii. Dacă vă doriți să explorați trasee pitorești, să vă testați limitele și să faceți parte dintr-o comunitate vibrantă de alergători, acum este momentul să vă asigurați locul

Descoperiți magia alergării prin natură, în orice anotimp cu Scorilo Winter Trail!

Un singur eveniment, două aventuri distincte: aliniază-te la start în cursa de primăvară, unde pașii tăi vor prinde ritm, printre înfloriri și cântecul păsărilor, sau îndrăznește să te măsori cu provocările iernii, alergând pe poteci acoperite de zăpadă, înconjurat de liniștea imaculată a naturii adormite.

Fie că ești în căutarea renașterii și a culorilor vibrante ale primăverii, fie că preferi frumusețea stoică a iernii, Scorilo Winter Trail îți oferă scena perfectă pentru a-ți testa limitele și a te bucura de frumusețea nealterată a naturii. Două curse, două anotimpuri, o singură pasiune: alergarea.

maraton scorilo sky race, poiana marului

Nu ratați evenimentul de top și șansa de a fi parte din această sărbătoare a muzicii, gastronomiei și sportului! Mai mult,  toți banii adunați din vânzarea gulașului la festival, vor fi donați către campania umanitară “Ghiozdanul cu bucurii”, o inițiativă nobilă susținută de Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte și sprijinită de Episcopia Caransebeșului.

untitled design set 970x90 px

Despre “Ghiozdanul cu bucurii”:

Începând din 2016, această campanie și-a propus să aducă un zâmbet și o speranță copiilor defavorizați, oferindu-le rechizitele necesare pentru un start bun în fiecare an școlar. Prin achiziționarea ghiozdanelor echipate cu tot ceea ce le trebuie pentru școală, ne unim forțele pentru a preveni abandonul școlar și a sprijini educația.

scorilo campanie

La Centrul de Zi pentru copii și Centrul de Tineret din Oțelu Roșu, 35 de copii primesc zilnic nu doar hrană caldă, dar și consiliere și sprijin pentru a-și continua educația. Prin participarea la concurs,  și savurând din inima gulașul pregătit, nu doar că vă veți bucura de frumusețea și provocările traseelor montane, dar veți contribui și la o cauză nobilă, oferind copiilor șansa la un viitor mai bun.
Program Scorilo Winter Trail:

Duminică 03.Martie. 2024​
​09:00 – 11:00 Ridicare Kit-uri
10:45 – 11:00 Ședința tehnică
11:00 – 11:15. Încălzirea
11:30. Start Winter Vertical si Poiana Marului Trail
Mai multe informații veți găsi pe : https://www.scoriloskyrace.ro/detaliieveniment

scorilo gulas

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/