Doar 5 străzi pot fi reparate în acest an din banii municipalității, la Caransebeș

Locuitorii de pe strada Poiana din municipiul Caransebeș au cerut executivului municipal ca, în loc să schimbe denumirea străzii, mai bine ar acoperi craterele de pe stradă. Primarul Felix Borcean a amintit că, în acest an, doar 5 străzi au putut fi cuprinse pe lista de reparaţii efectuate cu bani de la bugetul local.

Mai mulți locuitori de pe strada Poiana au luat parte la ședința de lucru a aleșilor locali din 31 iulie și au susținut necesitatea asfaltări străzii, întrucât gropile au devenit adevărate cratere în asfalt.

„Adevăratele probleme sunt gropile de pe stradă. Nu dorim asfaltarea străzii, pentru că înțelegem că nu sunt bani, dar măcar să mai astupați gropile, pentru că nu se mai poate. În primul rând, se circulă greu, ne stricăm mașinile și, cel mai grav, de câte ori plouă, toate geamurile ne sunt stropite, murdărite de mocirla din gropi, pentru că nu ai cum să ocolești gropile. Vă rugăm măcar așa, să se acopere cât de cât”, au zis oamenii.

Primarul municipiului a menționat că va vorbi cu șeful Serviciului de Întreținere și Reparații pentru a evalua situația.

„Singurele străzi pe care le avem cuprinse pe lista de reparații cu bani de la buget în acest an sunt 5 la număr: CD Loga, strada Cazărmii, cea care a fost afectată de lucrările societății Hidroconstrucția, strada Ioan Temeș și ce a mai rămas din strada Romanilor, inclusiv acea porțiune unde s-a produs descărcarea de sarcini pe cercetarea arheologică din Cetatea Caransebeșului și Fundătura Potocului”, ne-a precizat primarul Felix Borcean.