Doar 3.000 de lei mai lipsesc pentru a face 200 de copii fericiți

Cuib de vise 1000x100

În plină iarnă, copiii proveniți din familiile defavorizate ale județului Caraș-Severin nu vor mai simți frigul. Nici la propriu, nici la figurat.

Pentru 150 de copii din județ s-au adunat bani pentru a primi în dar încălțăminte de iarnă noi, în cadrul campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”.  Încă 50 dintre ei își așteaptă cizmulițele pentru a simți cu adevărat căldura sărbătorilor de iarnă, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, mai este nevoie de încă 3.000 de lei.

Sumele de bani pot fi livrate în contul campaniei: IBAN: RO87BTRLRONCRT0270766801, Banca Transilvania, Asociația „Centrul de tineret Moniom”, CUI: 33907287.

Totodată, cei care doresc pot dona bani pentru acest proiect umanitar prin cadrul unei colete în toate bisericile din Caraș-Severin, strângere de donații (anonime sau pe bază de tabel) în instituțiile și organizațiile partenere, sponsorizări din partea agenților economici sau a altor entități direct în contul proiectului sau donații în perechi de încălțăminte de iarnă noi, în conformitate cu nevoile beneficiarilor.

Campania umanitară demarată de Asociația „Centrul de Tineret Moniom”, susținută de ATOR Banatul de Munte, cu sprijinul Episcopiei Caransebeșului și al Asociației „Centrul de Tineret Moniom”, alături de alte instituții și asociații partenere este în continuă derulareîn vederea strângerii diferenței de bani, pentru achiziționarea și distribuirea de încălțăminte de iarnă, destinate copiilor cu vârsta până în 14 ani, proveniți din familii nevoiașe.

publicitate si promovare in ziar

„Până în momentul de față, 30 de copii din cei 150 și-au primit deja cizmulițele, urmând ca restul de 120 să le primească până în Ajunul Crăciunului și sperăm noi ca și restul să aibă parte de aceeași bucurie”, spune părintele Mihai Ciucur, omul care, chiar dacă este inițiatorul proiectului, nu-și dorește lauri personali pentru implicare, ci o finalitate de succes pentru sufletele mici ce tânjesc zilnic după un strop de fericire.

„Campania «Ghetuțele lui Moș Nicolae» este pentru că ne pasă realmente de copiii săraci de lângă noi și de sănătatea lor, pentru că am înțeles că, dincolo de portocala și dulciurile cu care sunt «răsfățați» de multe ori (doar) în această perioadă, copiii sărmani au nevoie de… ghetuțe pentru a primi darul Moșului. Așa suntem noi, oamenii moderni: mult prea grăbiți pentru a vedea lucrurile în profunzime, dăruim dulciuri pentru a le pune în ghetuțe, dar unii copii nu au în ce să le primească. Dăruim, de multe ori, ceea ce credem noi că ceilalți au nevoie, sau ceea ce ne prisosește, fără să fim atenți de fapt, la nevoia celor care primesc”, mai pune părintele Mihai Ciucur.

Express de Banat susține această campanie umanitară în calitate de partener media.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/