ACS Poli continuă antrenamentele și după ultima etapă. Străinii au părăsit echipa!

Cei de la ACS Poli, ultima clasată în Liga a II-a, nu au luat încă vacanță, deși sâmbătă s-a jucat ultimul meci oficial din 2018. Mai mult decât atât, echipa va juca și un amical miercuri. Nu cu toți fotbaliștii care au jucat anul acesta, deoarece străinii și-au reziliat contractele.

Așadar, în prezent, la antrenamentele celor de la ACS Poli nu se regăseşte niciun fotbalist străin. A plecat argentinianul Rudolf Avaro, accidentat deja de o vreme, dar nu doar el. Și-au reziliat contractele și sârbii Igor Basic și Dusan Ivanov, dar și norvegianul Keita. Clubul va anunța detaliat aspectele într-o viitoare conferință de presă.

Antrenorul Călin Cojocaru mai vrea să îi aducă la iarnă pe Mircea Stupu, ultima dată la Millenium Giarmata, și pe Charles Ankomah, ultima dată la Național Sebiș. În noiembrie, clubul nu l-a mai luat pe român pentru că nu avea suma pentru a-i plăti grila de formare, iar în cazul belgianului, au fost probleme birocratice. În perioada de transfer, Cojocaru speră ca cei doi să devină jucătorii lui Poli. „Charles a plecat acum în Belgia. Ei intră în vederile noastre”, ne-a declarat antrenorul Călin Cojocaru. Tehnicianul va decide după jocul miercuri cu Ghiroda când le va da vacanţă elevilor săi.

Astfel, ACS Poli joacă miercuri de la ora 14 un amical cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, locul 13 din seria a IV-a a Ligii a III-a, pe Electrica.