Doană: “Cu ceva bani ne batem la promovare”

CSM Reşiţa a încheiat turul campionatului Ligii a III-a de fotbal la doar şase puncte în spatele liderului Bihorul Beiuş şi, cum niciuna dintre echipele din seria a V-a nu a impresionat în aceste prime 15 etape, antrenorul Leo Doană îndrăzneşte să spere nu numai la un loc pe podium, ci chiar la promovare.

Tehnicianul din Valea Domanului a tras primele concluzii despre turul de campionat la scurt timp după victoria la limită, 1-0, cu CS Vladimirescu. “Nu pot să spun că a fost foarte bună această primă jumătate a campionatului. Dacă privim însă lotul, atât din punct de vedere valoric, cât şi numeric, atunci poate că ar trebui să fim mulţumiţi. Pe posturi nu avem dubluri şi trebuie să trag de aceeaşi jucători. Mă refer aici, la Gurici, la Feleagă şi la cele două vârfuri. În afară de aceştia, avem numai copii. Noi aveam ca obiectiv evitarea retrogradării, dar la un moment dat ne aflam la câteva puncte de locul întâi”, a spus Doană.

Despre oamenii de afaceri bucureşteni, care au legături cu acţionarii de la Espanol Barcelona şi care îşi manifestaseră interesul de a investi în Valea Domanului, nu se mai ştie deocamdată nimic, astfel că, Doană nu e sigur că va putea conta pe jucători noi în retur. “În această pauză trebuie să discut şi eu cu conducerea, cu domnul primar, să vedem ce se doreşte. În funcţie de asta stabilim lotul, vedem cine vine, cine pleacă. Tot în funcţie de asta vom face şi strategia. Noi nu stăm deloc rău în clasament şi, după cum s-a putut observa, nu există în seria noastră o echipa despre care să se poată spune că e cea mai valoroasă, că e favorită certă la promovare. Mă orientez spre unii jucători, dar nu pot să dau deocamdată nume. Sunt jucători cu care am mai lucrat, jucători cu caracter, care să pună partea financiară pe planul doi”, a declarat Leo Doană.

 

“Mai e un retur de campionat şi, cu ceva bani şi câteva transferuri, eu cred că ne putem bate la promovare”, Leo Doană, antrenor CSM Reşiţa