Czari a rămas şi fără Vulpe

Extremă de meserie, dar folosit la nevoie şi pe alte posturi de antrenorul Gligore Czari, Alex Vulpe a părăsit terenul accidentat în partida din turul trei al Cupei Challenge, pe care HC Caraş-Severin a susţinut-o împotriva formaţiei bulgare Spartak Varna.

Accidentările se ţin lanţ în tabăra reşiţenilor, iar antrenorul Czari are mari bătăi de cap, pentru că lotul avut la dispoziţie e destul de subţire şi mai tot timpul e nevoit să improvizeze. Nici nu revenise tânărul Marta pe teren după operaţie, că HC Caraş-Severin l-a pierdut pe Sebastian Pârvan. Acesta a suferit o intervenţie chirurgicală şi va mai sta departe de terenul de joc câteva luni. La meciul de sâmbătă s-a accidentat şi Vulpe, situaţia lui urmând să se clarifice astăzi.

Din păcate, de ce mi-a fost frică nu am scăpat. Vulpe a ieşit accidentat şi pare să fie ceva destul de serios. Cred că va lipsi o perioadă destul de lungă de pe teren. Sper să mă înşel, să nu fie ceva grav. Va face un RMN şi vom şti mai multe”, a declarat antrenorul Gligore Czari.