Doamnele liberale, cantonament la Herculane!

Femeile liberale din toată țara s-au adunat la Băile Herculane, să participe la un seminar de pregătire politică. Acțiunea are loc în prezența președintei OFL, ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Lucia Varga.

Organizația Națională a Femeilor liberale în colaborare cu OFL Caraș-Severin, în cadrul proiectului național „Femeile liberale pot ajuta România” organizează în acest weekend la Băile Herculane un seminar de pregătire politică.

Rolul liderului în politică și felul în care comunică un lider politic sunt teme ce își propun pregătirea femeilor pentru a deveni lider politic. Participă doamne liberale din toata țara. Va fi prezentă la acțiune și președinta OFL la nivel național, ministrul Lucia Varga.

Cu acest prilej, organizația Femeilor Liberale din Valea Almăjului prezintă, în cadrul proiectului zonal „Veșnicia s-a născut la țară”, programe de implicare a femeilor liberale în conservarea și transmiterea obiceiurilor și datinilor populare, simbol al patriotismului și al iubirii de neam.

Revenim cu amănunte!