DN 57 se închide trei luni pentru maşinile mari

Autotrenurile de peste 25 de tone nu vor putea circula trei luni între Oraviţa şi Moraviţa. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că de la noapte, de la ora 0000, până în 14 noiembrie, la ora 2400, pe sectorul drumului naţional DN 57, cuprins localităţile Oraviţa şi Moraviţa, traficul rutier va fi restricţionat pentru autovehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 25 tone. Motivul care determină luarea acestei măsuri îl constituie degradarea accentuată a suprafeţei carosabile produsă în timpul fenomenelor meteorologie extreme care au avut loc în data de 31 iulie, se arată într-un comunicat primit de expressdebanat.ro. Drumul este însă într-o stare jalnică şi nu au mai fost făcute investiţii majore de reabilitare de ani de zile. Doar cârpeli ocazionale au mai înbunătăţit experienţa şoferilor care îşi chinuie maşinile pe acest tronson.

Drumarii recomandă drept variantă de ocolire pentru conducătorii autovehiculelor supuse măsurii de restricţie a circulaţiei DN 59 Moraviţa – intersecţie DN 59 cu DN 58B Voiteg – DN 58B Reşiţa – DN 58 Anina – DN 57B Oraviţa.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră  temporară şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului”, transmite CNADR.

Foto: libertatea.ro

Comments

  1. Ghinea Cristian-Gabriel says:

    Dar rovignetele trebuiesc platite, nu? Iar daca ai luat amenda pe tronsonul asta, trebuie s-o achiti altfel iti blocheaza conturile, nu? Nemernicii dracului! Auzi, din cauza conditiilor meteo! Nu datorita faptului ca de pe vremea lui Ceausescu drumul asta nu a mai fost reabilitat complet…? Numai in Caras si Timis a fost vremea vitrega? Scarbele dracului, nu-i mai satura nici moartea de bani pe astia!