Dj Andi in the mix! Pe faleza Dunării, la fel ca-n cele mai tari cluburi!

Zilele Oraşului Moldova Nouă au fost celebrate ca la carte în acest an. Muzica, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele, i-a atras ca un magnet atât pe locuitorii oraşului, cât şi pe cei din împrejurimi, pe faleza Dunării.

Organizatorii petrecerii în oraşul dunărean nu s-au dat în lături de la nimic. Ba mai mult, aceştia au prelungit petrecerea cu încă o zi. Astfel, după apariţia pe scenă a copiilor din comunitate (în prima zi), a celor mai îndrăgiţi artişti de muzică populară românească (Florin Ionaş „Generalul” şi formaţia, Claudia Ionaş etc), dar şi muzică sârbească (Jelena Brocic, Intermezzo), după show-ul incendiar oferit de What’s Up, Andreea Bălan, Lidia Buble şi The Motans, sâmbătă, 18 august, a venit rândul lui Dj Andi să ofere cele mai tari mix-uri.

Moldova Nouă l-a putut vedea live pe Dj Andi mixând cele mai noi hit-uri şi nu numai! Datorită prezenţei lui, precum şi a profesionalismului, împătimiţii acestei nişe muzicale au avut sentimentul unui concediu undeva la mare sau, poate, sentimentul unei petreceri cu spumă în cele mai tari cluburi.

Dj Andi a apărut pe piaţa muzicală românească în urmă cu 17 ani, mai exact, în 2001, realizând prima piesă pentru „Mouse in House”. De atunci şi până acum, artistul poate fi urmărit în diferite concerte live (în cluburi, la diferite petreceri etc), dar şi la proaspătul post de radio, Virgin Radio.