Distracție transformată în tragedie! Bărbat de 30 de ani, căutat în apele Văliugului

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

O după-amiază de distracție s-a încheiat tragic la Văliug. Un tânăr de 30 de ani a fost dat dispărut, iar pompierii militari îl caută de aproape 3 ore în apa lacului.

Apelul la 112 a venit în jurul orei 16.00. S-a solicitat ajutorul pompierilor militari pentru căutarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 30 de ani, posibil înecată în lacul Văliug, anunță ISU Caraș-Severin.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Reșița, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o barcă de salvare.

Până la această oră, persoana nu a fost găsită. Echipajul de pompieri continuă căutările cu barca la suprafața apei.

În sprijin, au fost solicitate echipaje specializate din județele învecinate, două de la ISU Arad și două de la ISU Hunedoara.

UPDATE, ora 19.15

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Polițiștii cărășeni completează informațiile transmise de ISU Caraș-Severin. Potrivit reprezentanților IPJ, bărbatul a intrat în Lacul Gozna, în localitatea Văliug, pentru a înota, și nu a mai fost văzut.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul are 31 de ani, este din județul Timiș și se afla împreună cu alți prieteni pe un ponton amenajat pe malul Lacului Gozna.

În acest moment, echipajele de intervenție, formate din polițiști, pompieri militari și jandarmi sunt la fața locului și continuă verificările și căutările în vederea găsirii persoanei în cauză.

Sursă foto: Arhivă

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/