Distracție și educație! În prima zi de septembrie, Bibliocicleta ajunge în cartierul Balta Lată

bibliocicleta lugoj1
Cuib de vise 1000x100

Bibliocicleta, unul dintre proiectele câștigătoare prin Fondul Ro Bike Valley, care îmbină perfect dragostea pentru lectură cu beneficiile mersului pe bicicletă, își continuă activitatea în Lugoj. Proiectul a devenit rapid foarte îndrăgit în comunitate, iar după o serie de evenimente reușite desfășurate în mai multe zone ale orașului, iată că a venit rândul cartierului Balta Lată să fie gazda unui eveniment distractiv și educativ, dedicat copiilor lugojeni.

Joi, 1 septembrie, începând cu ora 18.00, Bibliocicleta poposește la locul de joacă din parcul cartierului Balta Lată. Acolo, copiii sunt așteptați acolo cu jocuri pe iarbă și cărți pe care să le răsfoiască în voie, având totodată prilejul să asculte istorisirea ”Citește-mi o poveste”, scrisă de Benedicte Carboneill. Ulterior, la data de 1 octombrie Bibliocicleta vine și în Parcul Gării.

STPT job 1000x200

Ideea proiectului aparține grupului de inițiativă Bibliocicleta Lugoj, format din Laura Secoșan, profesor consilier la Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu”, Simona Banda, profesor învățământ primar Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu”, Alina Polk, profesor învățământ primar Școala Gimnaziala „Anișoara Odeanu” și Daniela Țicu, profesor educator la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca”. Bibliocicleta este un proiect finanţat prin Fondul Ro Bike Valley, cu sprijinul Fundația Comunitară Timișoara și susținut de Decathlon România.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/