Distracție pe Insulă! Sport, plimbări cu caiacul și mâncare bună la sfârșit de săptămână

oameni pe insula
explo 1000x200

Lugojenii și nu doar ei sunt așteptați să participe la final de săptămâna la cel de-al treilea eveniment „Oameni pe Insulă”. Sâmbătă, 6 august, pe insula din cartierul Cotu Mic sunt programate numeroase activități sportive, dar și distractive, pentru toate vârstele.

„Începem dimineața cu o sesiune de GAMMA, o metodă inovativă, simplă și accesibilă oricui, ce îmbină tehnici de yoga cu exerciții practicate de atleții de performanță. Continuăm apoi cu badminton și plimbări cu caiacul pe Timiș, iar la prânz ne răcorim puțin la umbră și degustăm niște bunătăți gătite chiar pe insulă de către Bucătăria lui Paul. După-masă, cei de la Punem Insula pe Hartă au pregătit o vânătoare de comori numai bună pentru a explora colțurile mai puțin cunoscute ale insulei, iar pentru cei mai competitivi ori pasionați de pedalat, avem un concurs de ciclism static și vom povesti împreună cu The Road & The Happiness despre ce presupune să călătorești cu bicicleta prin Himalaya și cum e să pedalezi la peste 5000 m altitudine. Și pentru ca ne place muzica bună, spre seara ne vor încânta Alex Gondoci la chitară și apoi BVLVN. Focul de tabără și voia bună sunt oricum parte din meniul de sâmbătă, așa că vă așteptăm!”, transmit organizatorii.

Proiectul „Oameni pe Insulă” este finanţat prin „Fondul pentru un viitor mai bun în comunități” Lugoj, program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl România și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.