Distracție la superlativ, în Băile Herculane. Din această vară se poartă CLUB GHM

Lăutarii și muzica de petrecere – doar o amintire pe terasele ieftine din Băile Herculane! Modernul și bunul simț încep treptat să-și facă simțite prezența în stațiune. 

Drumul lung spre normalitate într-o stațiune îmbătrânită se aproprie de final și asta tot cu sprijinul complexului hotelier Grand Hotel Minerva, care în doar câteva săptămâni va inaugura primul club de noapte din aceasta zonă. Un club cu pretenții, luxos și cu petreceri exclusiviste desinate tinerilor turiști.

„Clubul GHM va fi un spațiu intim pe care urmează să-l oferim oaspeților noștri ca extra-serviciu, o zonă pentru agrement unde invitații să petreacă până dimineață, mai ales că nu există o astfel de locație în stațiune. Noi ne dorim să avem invitați de marcă, să fie evenimente de anvergură în stilul Grand Hotel Minerva, gândit și ca un spațiu pentru clienții corporate care solicită astfel de spații pentru distracții.

Intenționăm ca petrecerile noastre să fie de fiecare dată cu tematică, band-uri, show-uri de cabaret sau invitați de stand up comedy, într-un cuvânt, diversitate chiar și în distracție”, au declarat reprezentanții hotelului de 4 stele.

Faptul că un club de lux va fi activ în stațiune va atrage curiozitatea tuturor tinerilor turiști dornici de distracție bună, însă răspunsul la întrebarea dacă va fi circuit închis sau nu, precum zona spa, încă nu este oferit de către manageri.

Unitatea, încorporată în grupul Solarex, are 200 de camere, centru SPA și bază de tratament – Balneo Minerva, unde apa cu sulf din stațiune face minuni în tratamentele aplicate. Hotelul dispune de două restaurante, cu o capacitate de 500 de locuri, centru medical de recuperare, bucătărie modernă, două săli de conferințe, baruri și terase. Armonia Spa cuprinde o zonă cu bazine de înot pentru adulți, bazin pentru copii, jacuzzi, băi Kneipp, o zonă cu 5 tipuri diferite de saune: saună umedă – hammam, saună finlandeză, saună cu panouri de sare, saună cu infraroșii și o terasă exterioară pentru plajă.