FOTO. Distracție în natură la 30 de kilometri de Timișoara. Parc de aventură, centru de echitație și plimbări cu trăsura la Herneacova

Locuitorii din vestul țării care caută un loc de relaxare în mijlocul naturii sunt așteptați la Herneacova, lângă Timișoara. Aici se află un parc de aventură cu opt tiroliene, dar și un centru de echitație. De asemenea, se pot organiza și plimbări cu trăsura trasă de cai.

În fiecare weekend, sute de turiști iau cu asalt un loc aflat la aproximativ 30 de kilometri de Timișoara. La Herneacova este amenajat un parc de aventură într-un loc înconjurat de pădure, ideal pentru cei care doresc să se distreze în natură și să respire aer curat. În acest parc de aventură sunt disponibile opt tiroliene, iar cei mai curajoși să încerce traseele pregătite printre copaci sunt copiii.

Domeniul Herneacova este un loc în care poți să petreci o zi de dimineața până seara. Avem un parc de aventură frumos pentru toate categoriile de vârstă. Avem un centru de echitație, o școală de echitație. Avem un restaurant, o terasă, chiar și ceva dulce se poate servi, la nivel de clătite. Poți să-ți petreci o zi plină de relaxare dacă vrei să scapi de aglomerația din Timișoara, Herneacova este locul potrivit. Se pot organiza și plimbări cu trăsura. Se pot face abonamente lunare în care poți să vii să înveți lucruri elementare despre echitație. Se organizează concursuri naționale de echitație”, a afirmat Daniel Scornea, director de marketing al Domeniului Herneacova.

De asemenea, iubitorii mersului pe bicicletă au disponibile trasee prin pădure. De altfel, la Herneacova se află al treilea traseu din România ca nivel de dificultate.

Familiștii, în general, aleg parcul de aventură. Foarte mulți aleg doar să vină și să încalece, foarte mulți vin și mănâncă la terasă, dar ne bucurăm că suntem vizitați. Cam 200 – 300 de oameni vin pe zi, în weekend. În medie, un turist petrece aproximativ patru ore aici”, a precizat Daniel Scornea.

În viitorul apropiat, turiștii se vor putea caza la Herneacova, în căsuțe care au fost deja construite.

1000x100 casa brutarului
expresb 1000x100