Disputele pe sens unic n-au avut sens!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Comisia de sistematizare rutieră din Caransebeș a decis revenirea la sens unic pe o stradă din municipiu, după ce s-a constatat că circulația este îngreunată, strada fiind îngustă pentru două mașini.

Express de Banat a semnalat în urmă cu puțin timp situația întâlnită, mai ales că și în Consiliul Local pesedista Codruța Cristescu a vorbit despre aceeași problemă, pe care au semnalat-o șoferii încă de la începutul schimbării indicatorului.

Potrivit directorului Serviciului Public de Întreținere și Reparații (SPIR), Ion Gheorghe Ștefan, s-a revenit pe strada Constantin Popasu la sensul unic pentru că la intrarea pe stradă dinspre strada 1 Decembrie nu au loc două mașini, astfel că ceea ce s-a decis cu o ședință a comisiei de sistematizare în urmă, chiar la solicitarea unui locatar din zonă, s-a revocat la ședința din această săptămână tot la sesizarea unui locatar, care a făcut plângerea chiar la Poliția Rutieră a județului Caraș-Severin.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„În aceste condiții, am fost nevoiți să punem în aplicare imediat nota de constatare a Poliției Rutiere”, a declarat Ion Gheorghe Ștefan, directorul Serviciului Public de Întreținere și Reparații.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/