Dispensar modern, la standarde europene, pentru locuitorii din Sasca Montană

Cu fonduri atrase prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, Primăria Sasca Montană reabilitează și modernizează dispensarul comunal.

Dispensarul din Sasca Montană a intrat în reparații capitale în urmă cu un an. Momentan lucrările sunt sistate, urmând a fi reluate în această vară. Deși lucrările sunt abia la început, primarul Ion Poplicean e mulțumit că a găsit totuși un constructor pentru această investiție, de vreme ce la primele două licitații nu s-a prezentat niciun ofertant. „Lucrările au început de un an, dar sunt oprite momentan. Cam 30-40% din lucrări sunt realizate. Se mișcă mai încet, dar adevărul este că a fost de două ori licitația și nu s-a prezentat nimeni, așa că ne bucurăm de orice constructor pentru a duce la final investiția. Dispensarul va beneficia de o investiție de 1,2 milioane de lei și pe lângă reabilitare și modernizare, va beneficia și de dotări moderne, la standarde europene.”, a explicat primarul comunei Sasca Montană.

Tot vara aceasta ar trebui să demareze și lucrările de modernizare a căminului cultural din Slatina-Nera. Aici executantul este din Slatina, societatea care a câștigat licitația organizată de Compania Națională de Investiții, Primăria Sasca Montană fiind beneficiarul lucrării. „Chiar zilele acestea am discutat din nou cu cei de la CNI și mi s-a confirmat că s-a dat ordinul de începere, fiind semnat și contractul de dirigenție, de șantier, așa că bănuiesc că este o chestiune de câteva săptămâni.”, a concluzionat Poplicean.

FOTO: Episcopia Caransebeșului

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/