Diskoteka Festival, evenimentul din Timișoara dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, reprogramat pentru anul 2022

po 1000x100px (3)

Diskoteka Festival nu avea loc nici în acest an la Timișoara. Organizatorii au anunțat că au luat decizia de a anula evenimentul din 2021 pentru anul viitor, din cauza măsurilor restrictive.

Diskoteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, se amână pentru a doua oară. Potrivit organizatorilor, evenimentul din Timișoara a fost reprogramat pentru data de 1 mai 2022.

Date fiind condițiile pandemice actuale și faptul că desfășurarea evenimentelor este interzisă prin lege, DISKOteka Festival nu poate avea loc nici în 2021. Știm cât de mult ați așteptat întâlnirea cu cel mai mare festival muzical din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90. Am tot sperat ca întâlnirea cu tinerețea veșnică va fi posibilă anul acesta, după ce, anul trecut am fost nevoiți să amânăm manifestarea. Din păcate, ne vedem nevoiți să vă dăm întâlnire abia în 2022, de 1 Mai, așa cum v-am obișnuit. 1 Mai pentru că reprezintă nostalgia unor vremuri în care muzica era modalitatea noastră de a evada din cenușiu spre o primăvară colorată. Timișoara – pentru că de aici a pornit ideea de libertate și pentru că aici am derulat cu mare succes DISKOteka Festival”, au transmis organizatorii.

1000x100 casa brutarului

Ediția din anul 2022 a festivalului se va desfășura pe stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara, iar biletele cumpărate rămân valabile.