Diskoteka Festival 2020 vine cu forțe proaspete! Iată ce artiști vin la Timișoara

Diskoteka 2020

Noi nume au fost confirmate pentru cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80-’90. Pregătirile sunt în toi pentru cea de-a doua ediție Diskoteka Festival, ce va avea loc între 1-3 mai la Timișoara. 

În mai, generația cu blugi își dă întâlnire la stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara. Nana revine, pentru al doilea an consecutiv, la Diskoteka Festival, alături de trupa Boney M. Xperience aduce la Diskoteka o nouă experiență pentru fanii legendarei trupe. În difuzoare se vor auzi și în 2020 evergreenurile Rasputin sau Daddy Cool, într-un show complet nou, pregătit chiar de Sheyla Bonnick. Cunoscutul raper de origine ghaneză, Nana, a avut cernțe precise în ceea ce privește sonorizarea, astfel că echipa artistului va veni în țară cu două luni înainte de show-ul propriu-zis pentru a verifica dispozitivele de sunet. Anul 2020 aduce multe surprize. Mega hitul „Lonely” va avea o adaptare gândită special pentru România. Iată ce a declarat artistul:

„România este una dintre cele mai frumoase țări pe care le-am vizitat. Am luat în calcul să îmi fac vacanța aici, pentru că iubesc natura, dar și oamenii pe care i-am întâlnit. Pentru show-ul de la Diskoteka din 2020 sunt în pregătire momente noi, gata să îi uimească și bucure pe cei care vor petrece alături de noi.”, a mărturisit Nana.

Nu se vor repeta momentele

Una dintre promisiunile organizatorilor pentru ediția din luna mai 2020 a festivalului Diskoteka este că momentele vor fi noi, adaptate, iar artiștii care pășesc pentru a doua oară consecutiv pe scena festivalului vor veni cu show-uri noi. „Este una dintre obligațiile pe care ni le asumăm în fața fanilor festivalului. În fiecare an, elementul de noutate trebuie să existe, chiar dacă vorbim despre hiturile care au marcat generații în zeci de ani de zile.”, au declarat organizatorii.

Printre noile nume anunțate de organizatori care vin la Diskoteka 2020 se numără: DJ Bobo, Las Ketchup, Snap, Londonbeat și No Mercy. Pentru ediția 2020, s-au cumpărat până acum 7.000 de abonamente, în mai puțin de o lună de când au devenit disponibile pe site-ul www.diskoteka.ro. Biletele se pot achiziționa online.