DISCOVER ERASMUS + AND TRY IT! Pentru elevii din Reșița

Colegiul Național „Diaconovici Tietz ” Reșița participă la acțiuni organizate în cadrul Campaniei europene „Erasmusdays”, desfășurate online și cu prezență fizică în spațiile unității de învățământ.

În cadrul campaniei de promovare a programului Erasmus+, derulată la nivelul Uniunii Europene, Colegiul Național „Diaconovici Tietz” Reșița va participa la diferite acțiuni în campania „DISCOVER ERASMUS+ AND TRY IT!”, desfășurate în mare parte online, dar și în format fizic în spațiile de învățământ, în perioada 14-16 octombrie.

Elevii vor participa la campanii de cunoaștere și promovare a programului „GET TO KNOW ERASMUS+”, iar în parteneriat cu Asociația Nevo Parudimos se vor desfășura sesiuni de informare și activități interactive la care participă elevi de liceu. Pe lângă acest lucru, în aceste zile se vor sărbători „20 de ani de tradiție a proiectelor europene la Diaconovici Tietz”.

În aceste zile se vor mai prezenta produsele realizate în primul an al noului proiect Erasmus+ 2020-2022, intitulat „Healthy Life in Healthy Environment”.

Ultima activitate importantă este „Experiența mea Erasmus”, în care foști elevi și beneficiari Erasmus+, împreună cu voluntari din cadrul Asociației Nevo Parudimos și Voluntariatul pentru toți, vor desfășura discuții libere, vor urmări mesaje audio și video prin întâlniri directe și online.

Autor: Eusebiu Diaconu

upt 1000x100