Directorul Muzeului din Caransebeș, implicat într-un accident rutier

Directorul Muzeului din Caransebeș a ajuns la spital duminică seara în urma unui traumatism toracic după ce a fost implicat într-un accident de circulație. Adrian Ardeț se află în afara oricărui pericol, fiind internat la Secția de Chirurgie. 

Poliția Municipiului Caransebeș a fost anunțată de către personalul spitalului, astfel că în raportul preliminar s-au constatat următoarele:


„Am fost sesizați duminică seara, în jurul orei 23.30, de către Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, despre faptul că la spital s-a prezentat un bărbat de 59 de ani din Caransebeș, care a relatat faptul că, în urmă cu 2 ore, a fost implicat într-un accident rutier. Accidentul ar fi avut loc pe Drumul Comunal 13 în afara localității Poiana în direcția Buchin, moment în care, într-o curbă ușoară, bărbatul a pierdut controlul volanului, a derapat s-a răsturnat, iar mașina a revenit pe roți. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcool test și a ieșit pozitiv de 0,13 miligrame/litru alcool pur și i-au fost recoltate probe biologice de sânge”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, comisar-șef Dinu Nicorici.

Reprezentantul Poliției ne-a specificat că infracțiunea de conducere sub influența băuturilor alcoolice începe de la 0,4 miligrame/litru alcool pur. În cazul directorului muzeului din Caransebeș, Adrian Ardeț, se desfășoară verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În prezent se află internat la Spitalul din Caransebeș cu fracturi costale, însă fără a-i fi pusă viața în pericol.

Anul trecut, în luna august, singurul copil al directorului Muzeului din Caransebeș și-a pierdut viața într-un accident rutier.

CITEȘTE ȘI: A murit în timp ce-l descarcerau!