Directorul de la Horticultura, demis de Consiliul de Administrație

plantare covor verde piata victoriei timisoara horticultura

Dan Rusu, directorul societății Horticultura, aflată în subordinea Primăriei Timișoara, a fost demis de către Consiliul de Administrație.

Potrivit unui comunicat de presă al Horticultura SA, luni seara, în ședința Consiliului de Administrație al societății s-a decis demiterea directorului Dan Rusu.

Consiliul de Administrație al SC Horticultura SA a decis în ședința din data de 4 martie 2024 să încheie colaborarea cu domnul Dan Rusu, respectiv să încheie unilateral contractul de mandat. Această decizie vine în urma viziunilor diferite de abordare a managementului societății, respectiv a planurilor de dezvoltare strategică care necesită un management financiar și operațional diferit. Îi mulțumim domnului Dan Rusu pentru colaborarea avută până acum și îi urăm mult succes în proiectele profesionale viitoare! Societatea Horticultura SA este dedicată orașului Timișoara și cetățenilor săi prin serviciile pe care le oferă: de amenajări peisagistice și îngrijirea zonelor centrale aflate în administrare, de curățenie în spațiile dedicate, de administrare a celor două cimitire aflate în subordine și își dorește să continue să dezvolte această gamă de servicii”, a transmis Horticultura.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Director interimar al societății a fost numit Mircea Vancia, directorul de dezvoltare al Horticultura.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/