Directorul Aur`a, om de bază într-un proiect de aur pentru România!

Horațiu Rada, omul din spatele fabricii care îmbuteliază apa cu aur din Munții Dognecei, va reprezenta mediul local de afaceri în cadrul unui proiect extrem de important pentru România, dar în special pentru zona de vest a țării.

Schimbări de componență în Consiliul Director al Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană. Horațiu Rada, omul de afaceri care administrează, printre altele, fabrica de îmbuteliere a apei cu aur din Munții Dognecei – Aur`a Mineral Water – a obținut poziția de reprezentant al mediului economic local.

„Este o deosebită onoare, dar este și o mare responsabilitate pentru mine, alegerea în board-ul de conducere al Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană, ca voluntar din partea mediului local de afaceri. Nu voi înșira aici o listă cu ce am de gând să fac, ci vă spun cu sinceritate: intenția mea este ca atunci când vom trage linie să fie cu profit maxim pentru proiect și pentru oraș. Știu că trebuie să ne implicăm mai activ, știu că putem face asta și știu că toți avem de câștigat la final. Mulțumesc pentru încredere! Munca a început deja, doar că de acum va fi vizibilă și asumată”, a precizat Horațiu Rada în urma nominalizării.

Nu este exclus ca afaceristul să devină chiar președintele Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană, având în vedere că persoana pentru această poziție va fi aleasă curând dintre reprezentantul mediului local de afaceri și cel al Primăriei Municipiului Timișoara.

„Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru mesaje și încurajări ! Vreau să știți că o să am nevoie de mai mult și promit că nu voi ezita să vă caut pentru a afla cum puteți susține proiectul, la rândul vostru. Picătură cu picătură putem face o mare, o mare comunitate cu o forță menită să împingă lucrurile spre succes. Iar acest succes va fi al nostru, al tuturor în 2021 și în anii care vor urma”, transmite de Horațiu Rada după zecile de mesaje de încurajare primite în urma nominalizării.