Directorul Aquacaraş închide tot! Ca un adevărat poliţist-şef!

Directorul general al Aquacaraş vine în întâmpinarea nemulţumirii exprimate de mii de cetăţeni după închiderea casieriilor societăţii din cele 6 oraşe cărăşene. Ca să nu fie discriminări, fostul poliţist-şef Nicolae Miu Ciobanu anunţă şi închiderea casieriilor din cele două municipii.

După ce a dispus închiderea, din februarie 2018, a casieriilor Aquacaraş din oraşele Băile Herculane, Bocşa, Oraviţa și Oțelu Roșu, iar din iulie 2018, a celor din Anina şi Moldova Nouă, directorul general Nicolae Miu Ciobanu ne-a remis azi un anunţ care-i încununează cu succes opera distructivă.

„Având în vedere Decizia nr. 85 / 31.08.2018, începând cu data de 15 SEPTEMBRIE 2018 , SC AQUACARAȘ SA desființează casieria din mun. Caransebeș de la sediul sucursalei (str. Gen. M. Groza, nr.4).

De asemenea tot din data de 15 SEPTEMBRIE 2018, casieria SC AQUACARAȘ SA situată în mun. Reșița, str. Tineretului, nr.1 se desființează“, informează Nicolae Miu Ciobanu, directorul general al societăţii judeţene de apă-canal.

Dacă vreţi să ştiţi unde puteţi plăti facturile de apă şi canalizare, vă stă la dispoziţie Compartimentul Relaţii cu Publicul al SC Aquacaraş SA, telefon 0255/212458. Sau puteţi căuta pe site-ul societăţii.

Începând din 15 septembrie, în judeţ va rămâne funcţională o singură casierie Aquacaraş, aceea de pe Strada Fântânilor nr. 1 din Reşiţa, însă şi aceasta are zilele numărate de către Nicolae Miu Ciobanu.