Directorii instituțiilor de cultură din Timișoara au fost premiați de Nicolae Robu

Nicolae Robu a deschis ședința Consiliului Local cu decernarea unor diplome prin care Timișoara își exprimă prețuirea pentru instituțiile de cultură. Directorii Teatrului Național „Mihai Eminescu”, Operei, Filarmonicii și Casei de Cultură au fost felicitați pentru activitatea depusă în slujba artei și culturii.

Ședința Consiliului Local a început ieri cu premierea reprezentanților instituțiilor de cultură din Timișoara. Nicolae Robu a oferit diplome pentru a exprima recunoștința orașului față de munca depusă în serviciul culturii. „Noi ne mândrim că în Timișoara există aceste instituții. Unele țin de Primăria orașului, altele țin de Ministerul Culturii. Toate își fac datoria și ne oferă o agendă culturală foarte bogată și de calitate. Evident, meritul este al tuturor celor implicați, dar trebuie să punctăm meritele pe care le au cei ce stau în fruntea acestor instituții. Prin urmare, pe domniile lor și prin dânșii și pe membrii colectivelor lor îi gratulăm astăzi cu câte o diplomă de excelență”, a declarat Nicolae Robu.

Directorul Teatrului Național „Mihai Eminescu”, Ana Lupu Hausvater, a deschis seria de decernări. Directorul Operei Române din Timișoara, Cristian Rudic, a fost felicitat de Nicolae Robu pentru modul în care conduce instituția de cultură. Directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Coriolan Gârboni, s-a bucurat de recunoașterea meritelor sale în domeniul cultural. Directorul Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, Pavel Dehelean, a fost de asemenea felicitat pentru întreaga sa activitate.