Director și inspector școlar corupți de Omer Radovancovici pentru a-și satisface fanteziile!

omer radovancovici

Diploma de Bacalaureat obținută de nepoata amantei pocăite a Prințului Clisurii în schimbul unor partide de sex în trei e rezultatul mai multor acte de corupție!

Potrivit DIICOT Caraș-Severin, Omer Radovancovici a transpirat destul până să o aducă pe nepoata concubinei sale în patul lor ca să-și îndeplinească una dintre fanteziile sexuale. Ademenită de propria mătușă, care i-a vorbit în repetate rânduri despre „puterea” celui supranumit Prințul Clisurii, tânăra de 24 de ani nu putea accede în vreo instituție de stat, cu atât mai puțin în Poliția de Frontieră, fără a promova Bacalaureatul. Radovancovici a trecut imediat la treabă, și-a exercitat puterea și influența și a făcut-o fericită.

Organele de cercetare penală au stabilit că promovarea examenului de Bacalaureat de către nepoata Iasminei Dragomir s-a obținut în mod fraudulos. Mai exact, prin coruperea mai multor persoane din mediul didactic, inspectoratul școlar și medicina de familie.

Radovancovici ar fi apelat la serviciile unui director de școală din Oravița pentru a-l sprijini ca nepoata amantei sale să poată promova Bacalaureatul. Înscrierea la sesiunea august-septembrie se încheiase și aplicația pentru înscrierea candidaților nu mai putea fi accesată de cadrele didactice la nivel local. Astfel s-ar fi ajuns la un inspector școlar din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin. Pentru a justifica acceptarea dosarului și fetei la sesiunea august – septembrie a Bacalaureatului după încheierea perioadei de înscrieri, reprezentanții ISJ au cerut o adeverință de la medicul de familie care să ateste că fata a suferit de o boală contagioasă. S-a rezolvat simplu și repede cu medicul de familie, acesta eliberând, în fals, o adeverință medicală potrivit căreia ar fi suferit de varicelă.

gif card de energie dacus 1000x100

Inspectoratul a acceptat-o astfel la Bacalaureat pe tânăra de 24 de ani pe care Omer Radovancovici și-o dorea atât de mult. Prințul ar fi băgat apoi adânc mâna în buzunar. 500 de euro l-ar fi costat aflarea subiectelor și rezolvărilor acestora la biologie și tot atâta la matematică.

Prin intermediul telefonului mobil, concubina lui Radovancovici ar fi dictat în timpul examenelor,  nepoata sa recepționând totul prin intermediul căștilor. Obținerea diplomei ar fi sărbătorit-o în trei, la o pensiune din Oravița!