Direcția Fiscală a Primăriei Timişoara se va muta la Openville

po 1000x100px (3)
explo 1000x200

Printre multitudinea de magazine și de birouri, în ansamblul Openville vor trece și angajații de la Direcția Fiscală a Primăriei Municipiului Timișoara. În acest sens, cei de la Iulius Mall vor dona un corp mai mic de clădiri autorităților locale. De asemenea, în zonă va fi și pasajul promis, unul subteran care să lege zona Calea Lipovei cu zona Căii Circumvalațiunii.

Pasajul, dar și noul corp de clădire vor fi gata într-un timp nu foarte îndepărtat, deoarece la Openville se lucrează de zor. Clădirea pentru Direcția Fiscală va fi lângă actuala clădire Bosch. „Am avut o discuție cu reprezentanta Openville. Mi-a prezentat situația la zi. S-a progresat foarte mult, se lucrează foarte bine. Se încheie lucrările la pasajul avut în sarcină de către ei, conform înțelegerii”, a punctat primarul Nicolae Robu.

Practic, cei de la Openville au construit pe cheltuială proprie pasajul subteran de sub ansamblul lor. Primarul spune că se gândește și la un pasaj pe două niveluri, dar că ar fi cam dificil, din cauza costurilor ridicate pe care le implică o astfel de lucrare. „Nu știu dacă vom aface astfel, pentru că asta comportă dificultăți mari”, a mai precizat edilul.

banner 1000 x 100 hd
expresb 1000x100

Proiectul Openville este o investiție a Iulius Group, deținut de afaceristul ieșean Iulian Dascălu.

banner 1000 x 100 hd
upt 1000x100
03 britannia 1000 x 100 gif