Direcția 5 promite un concert incendiar: „Lumea nu va simți că a pierdut vremea!”

Trupa care a fermecat inimile a milioane de români este deja în drum spre Reșița, unde va susține în premieră un concert la Hotelul Rogge.

Membrii trupei vor concerta în această seară în oraș și promit o atmosferă incendiară! Piesele vechi și mai noi vor fi cântate în fața a sute de spectatori, în premieră, într-un spațiu închis.

„Vom cânta piese pe care le-am compus și înregistrat între 1990 și 2015, deci și piese vechi, dar și de pe noul nostru album, intitulat Electric Piano. Va fi un show frumos și am rezervat publicului din Reșița inclusiv câteva piese pe care le va asculta în premieră“, a declarat Marian Ionescu, liderul trupei, pentru Express de Banat.

Despre publicul reșițean, Ionescu are doar cuvinte frumoase. „Este un public educat, noi am mai evoluat în fața lui și pot să îi asigur pe toți cei care vor veni că vor petrece alături de noi 2 ore fără ca spectatorii să aibă impresia că au pierdut vremea. Este mare lucru că am găsit la Reșița o locație atât de frumoasă, așa cum este Hotelul Rogge, în care să cântăm astăzi. Este pentru prima dată când evoluăm într-un spațiu închis și sper ca cei care vor veni să ne asculte să se simtă extraordinar. Cred că în fața publicului reșițean nu am mai evoluat de aproape 2 ani de zile, a precizat Marian Ionescu.

Concertul începe la ora 20.00, se desfășoară în restaurantul Hotelului Rogge, iar prețul unui bilet este de 80 de lei.

FOTO: versuri-muzica.info