,,Din suflet pentru sufleţele!”

Oraşul Oraviţa va găzdui în acest sfârşit de săptămână un spectacol caritabil deosebit care le va aduce prichindeilor din localitate condiţii mai bune în desfăşurarea activităţilor.

Evenimentul din cadrul campaniei ,,Din suflet pentru sufleţele” este destinat strângerii de fonduri pentru achiziţionarea unei centrale termice la Grădiniţa cu program prelungit Nr. 1 din Oraviţa. Pentru ca atmosfera să fie mai specială, pe lângă artişti cunoscuţi, Iriconf Stil va prezenta o colecţie de rochii de seară şi zi cu tema ,,rock”, realizate de Irina Buhas. Ea este la a doua acţiune de acest gen, prima fiind Miss Fashion desfăşurată anul trecut.

,,Toate fondurile strânse vor merge la grădiniţă. Irina Buhas oricum făcea această prezentare. Eu am captat-o în campania de strângere de fonduri şi vreau să-i mulţumesc cumva”, a declarat Lorena Ion, unul dintre organizatorii evenimentului.

Spectacolul caritabil va avea loc mâine, la ora 18, în incinta Hotelului Caraş din localitate, iar preţul biletului este 10 lei.