Din nou, la pas. SCM Poli a câștigat la diferență dublă al doilea amical cu CSM Oradea

Handbaliștii de la SCM Poli s-au impus fluierând și în al doilea meci de verificare cu divizionara secundă CSM Oradea, jucat sâmbătă la prânz, după victoria clară de vineri după-amiază. De data aceasta, a fost 40-20 pentru timișoreni.

La fel ca și vineri, Poli a început cu jucătorii mai experimentați. După 24-13 la pauză, în repriza a doua au intrat și juniorii. Milos Dragas, încă în perioada de recuperare, a aruncat doar de la 7 metri, dar va intra pregresiv în următoarele jocuri de verificare. Au lipsit cei convocați la loturi, Orbovic, Sadoveac și Bote, iar Irimescu a privit meciul ca spectator. După o operație de menisc, pivotul va începe antrenamentele în perioada următoare. Au marcat pentru Poli: Milosevic 8, Cîmpan 5, Trif 4, Neamțu 4, Furak 4, Păiuș 3, Fenici 3, Pribanic 3, Dragas 2, Sania 2, Grad 1, Marjanovic 1. La Oradea, cel mai bun marcator a fost Circhea, cu 5 goluri.

Antrenorul Pero Milosevic a fost mulțumit de echipă. „Din 3, de când am reluat antrenamentele, am făcut antrenamente tari. Le mulțumesc celor de la Oradea că au venit aici să ne ajute. Pentru acest moment al pregătirii era ideală o echipă de liga secundă. Sunt mulțumit de cum am jucat în atac și în apărare. Desigur, există o diferență mare de calitate, dar asta înseamnă că am luat totul foarte în serios. Kocic nu mai avea meciuri în picioare, a apărat ieri și azi în prima repriză și apoi au trecut Varo și Tcaciuc în poartă. Sunt mulțumit că clubul se gândește și la tineri, au intrat azi trei băieții de 15-16 ani și au marcate primele lor goluri pentru Poli. Am alergat, ne-am apărat, am luat partidele în serios”,  a precizat tehnicianul.

SCM Poli va participa la un turneu amical la Reșița săptămâna viitoare, joi și vineri. Pe lângă CSM Școlar, va juca și CSM Făgăraș.