Din dragoste pentru prietenii noștri necuvântători

catel
explo 1000x200

Devotamentul și iubirea sunt răsplătite cu blândețe și respect, nu doar acasă, ci și la salon. The Pet Spa, oaza de relaxare și înfrumusețare pentru animalul tău de companie.

De la idee, la pasiune, apoi la business a fost nevoie doar de un singur pas, dar și de conștientizare că și aici, în România se pot realiza lucruri minunate. După aproape 20 de ani de străinătate, tânărul Florin Belcianu, a revenit acasă cu proiecte bine creionate pentru următorii ani și cu idei noi de afaceri, împrumutate din străinătate, dar pe care le vede de viitor și în municipiul Reșița.

The Pet Spa s-a născut din iubirea pentru prietenii noștri blănoși, fideli și extrem de iubitori, care de câteva luni se bucură de servicii de cea mai înaltă calitate, cu cele mai bune produse de îngrijire si cele mai moderne echipamente. Deschis pe Aleea Tineretului 3, din cartierul reșițean Govândari, salonul garantează confortul și relaxarea prietenului  necuvântător, căței sau pisici.

„Am creat acest spațiu dedicat confortului și relaxării pentru câinele sau pisica ta, unde dorim să îi oferim ce este mai bun: de la tunsoare, la spălat și micile detalii care fac diferența: tratarea blănii, volum, îngrijirea pernuțelor, tăiatul unghiilor, curățatul urechilor, dar și a ochișorilor. Anii petrecuți în străinătate au avut totuși un impact major asupra mea, mai exact, am realizat că dacă vrei ca ceva sa funcționeze trebuie să pui în prim plan doar profesionalismul, pasiunea pentru meserie și evident produse de calitate, regulă pe care am aplicat-o și în afacerea mea. 

The Pet Spa vine cu cele mai noi și de calitate produse de pe piață pentru îngrijire și toaletare a animăluțelor. Folosim doar produse din străinătate, mai exact din: Germania, Ungaria și Austria, ”, spune Florin, administratorul salonului.

tedi

Cu ce vine în plus The Pet Spa față de alte saloane din Reșița? – Toaletarea câinilor de talie mare, care până acum se putea face doar în orașele mai mari. Și pentru că pentru unii clienți deplasarea la salon este imposibilă din terțe motive, The Pet Spa oferă posibilitatea de a vă prelua și înapoia patrupedul de la adresă, prețurile fiind concepute cu atenție pentru buzunarele reșițenilor și în funcție de greutate și durata serviciului de toaletare. ”Spre exemplu, pentru câinii de până în 5 kg este un tarif și altul pentru câinii de talie mare. Pentru toate pisicuțele păstrăm tariful de 90 lei – tuns, spălat și uscat”, mai spune Florin, care garantează că micii clienți vor fi de nerecunoscut în cel mai scurt timp posibil.

Cu o dragoste față de patrupede, pe care rar o mai întâlnești, animalul tău de companie, nu doar că este răsfățat cu gama diversificată de produse și tratamente, dar este alintat, iubit și tratat cu o blândețe deosebită, ceea ce transformă salonul în al doilea cămin.

pufi 2

Salonul este deschis zilnic între orele 09-19.00 și programări se pot face la numărul de telefon: 0787228484.