Din ciclul „ce mai fură românii de prin garaje”

senilate atv 2
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Mai mulți tineri sunt acum cercetați pentru furt calificat după ce ar fi sustras diferite bunuri din mai multe garaje din Oțelu Roșu, inclusiv șenile pentru ATV.

Polițiștii din Oțelu Roșu au identificat ieri 5 persoane bănuite de comiterea, în cursul acestui an, a două furturi de pe raza orașului.

Într-unul dintre cazuri, polițiștii au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, toți din Oțelu Roșu, bănuiți că, în luna februarie a acestui an, ar fi pătruns prin tăierea gardului în incinta unei societăți comerciale, apoi ar fi tăiat lacătele de la 7 garaje, sustrăgând 4 șenile adaptabile pentru ATV-uri. Bunurile sustrase, estimate la 4.000 de euro, au fost recuperate de polițiști.

În cel de-al doilea caz, doi tineri de 25 și 27 de ani, ambii din Oțelu Roșu, sunt bănuiți că în cursul aceleiași luni ar fi pătruns prin efracție într-un garaj din oraș, de unde ar fi sustras 4 roți, echipate cu anvelope.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

În ambele cazuri polițiștii, sub coordonarea procurorului, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

senilate atv 1

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/