Diana Colonescu a fost cooptată în lotul naţional

Frumoasa şahistă, Diana Colonescu legitimată la Clubul Muncitorul Reşiţa a fost remarcată de oficialii federaţiei de resort.

După evoluţiile foarte bune pe care le-a avut în ultima perioadă şi după clasarea pe locul șase la Campionatul Naţional de şah pentru copii şi juniori, ediţia 2012, Diana a fost cooptată în lotul naţional.

Diana a început şahul în anul 2009 şi de atunci la fiecare concurs la care a participat s-a făcut remarcată. S-a apucat de şah ca începătoare şi în momentul de faţă are forţa de joc a categoriei întâi.

Următoarea competiţie importantă pentru Asociaţia Judeţeană de Șah este Cupa Banatul Montan şi va avea loc în august dar nu se ştie încă sigur data.

„Atât pentru club cât şi pentru asociaţia judeţeană de şah Caraş Severin este o onoare faptul că Diana a fost cooptată în lotul naţional. Pe de altă parte este şi o obligaţie pentru că nu trebuie să ratăm acest moment. Dacă avem un jucător care a fost cooptat în lotul naţional, atunci trebuie să şi dovedim în continuare că merităm să avem acest jucător în ograda noastră‘‘, a precizat Mihai Bolintiş secretarul Asociaţiei Judeţene de Șah Caraş-Severin.