Dialogul pianelor în centrul Timișoarei de Revelion

1000x100

Timișorenii sunt așteptați, de Revelion, în Piața Libertății, unde vor avea parte de un spectacol inedit. Muzicienii Teo Milea și Cari Tibor vor prezenta „Povestea celor două piane” pe scena amplasată în centrul orașului.

Casa de Cultură a Primăriei Timișoara anunță că a pregătit un spectacol inedit de Revelion, în centrul orașului. Astfel, pe scena din Piața Libertății vor urca muzicienii Teo Milea și Cari Tibor, pentru a prezenta „Povestea celor două piane”.

Dacă de 1 decembrie am început cu un dialog incendiar între trupa de rock TM GROOVE și Ansamblul Timișul, vă propunem să încheiem anul tot cu un spectacol inedit, de aducere împreună a doi muzicieni timișoreni prețuiți și iubiți – Cari Tibor și Teo Milea, într-o seară specială, de stat la povești, între două piane și invitații lor: acordeonistul bulgar Ilko Gradev, violoncelistul clujean Attila Szabo, violonista Georgiana Marcela Rădulescu, bateristul Adrian Șchiopu, trompetistul Petre Ionuțescu și flautistul Ionuț Cădariu”, a informat Casa de Cultură a Primăriei Timișoara.

Spectacolul începe vineri, 31 decembrie, la ora 20.30, pe scena amplasată în Piața Libertății.