Trecerea dintre ani o petreci în cel mai popular pub din Reșița – SoHo House!

soho 2
1000x100

Tineri și mai puțini tineri și-au făcut un obicei din a-și împărți clipele de prietenie într-un spațiu elegant și rafinat din Centrul Civic al Reșiței, popularul pub SoHo House! 

Localul oferă pe lângă un meniu diversificat, concerte , muzică de calitate în condiții de maximă siguranță pentru clienții săi fideli. Artiști mari ai scenei românești au trecut pragul acestui, deja legendar local al Reșiței, au lăsat amintiri de neuitat în inimile fanilor săi. De la regretatul Leo Iorga, la Direcția5 sau Proconsul, pub-ul și-a ridicat ștacheta intrând în elita localurilor din România.

Acum, de sărbătorile de iarnă, SoHo House nu a uitat nici de cei aflați în nevoie și cu ajutorul spiridușilor lui Moș Crăciun au fost și în localitatea Cărbunari pentru a face copii fericiți. Este o artă filantropică pe care antreprenorii de SoHo House știu să o pună în practică, ceea ce le conferă o admirație aparte. SohHo House își deschide larg porțile și pentru trecerea dintre ani, unde își așteaptă potențialii clienți cu multe surprize, distracție și voie bună. La butoane va fi chiar Lucian K – Resident DJ at Fratelli Timisoara, prin urmare, se anunță un party pe toată cinstea pe care nu trebuie să-l ratați.

soho 3

Din meniul preparatelor ales nu vor lipsi: terinele cu guacamole și somon, rulourile din tortilla cu șuncă și cașcaval, crema de brânză de capră pe pat de castravete, sărmăluțele cu mămăliguță și desigur, nici nelipsita șampanie.

Așadar, cel mai prestigios local din Reșița vă așteaptă să deschideți ușile noului an cu atmosferă și gânduri pozitive într-o atmosferă de vis, fiindcă doar SoHo House vă poate garanta amintiri de neuitat!

Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0749349476