Diagnostic grav la Spitalul Județean din Reșița! Primarul Popa se teme de ce e mai rău!

În timp ce coronavirusul a creat o adevărată isterie în Caraș-Severin, mai mult sau mai puțin justificată, primarul Reșiței a identificat o problemă mult mai gravă în Spitalul Județean de Urgență!

Confirmarea primului caz de infestare cu COVID-19 a captat atenția în ultimele zile, dar primarul Reșiței atrage atenția asupra unui alt pericol, mult mai mare, care ar putea apărea de luni încolo. Din ziua în care la Spitalul Județean de Urgență din Reșița își va intra în rol noul manager, Alina Stancovici. Nelu Popa se îndoiește că e cea mai bună soluție pentru cea mai mare unitate spitalicească din Caraș-Severin. 

„Din punctul meu de vedere, cred că, prin caietul de sarcini pe care l-a gestionat la încadrarea la spital a unui manager, Consiliul Județean Caraș-Severin a greșit din nou. Nu poți să angajezi o persoană să gestioneze un buget enorm, de zeci de milioane de euro, dacă n-a mai gestionat nici măcar bugetul unui chioșc! Aventura în care se angajează administratorii Spitalului Județean e una nefericită din punctul meu de vedere”, a comentat primarul Reșiței.

Alina Stancovici a obținut postul de manager prin concurs, obținând o notă aproape de 9. A fost singurul candidat, managerul care asigurase interimatul, Waldemar Murgu, preferând să nu se înscrie la concurs.