DGASPC CS, în luptă cu drogurile în rândul tinerilor!

ajutor pentru potentialii consumatori de droguri
stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Tinerii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin sunt instruiți permanent cu privire la riscul consumului de droguri. 

Consumul de droguri în rândul copiilor este o problemă de amploare care afectează atât comunitățile locale, cât și societatea. În fața acestei provocări, avem responsabilitatea, atât ca și părinți, cadre didactice, cât și ca instituții, de a acționa prin educație preventivă.

În acest sens, astăzi, 21 iunie, copii și tineri din sistemul de protecție specială ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, au participat la o sesiune de informare pe acest subiect. În cadrul întâlnirii le-au fost transmise informații cu privire la consecințele consumului și traficului de droguri, factorii de risc și factorii de protecție în ceea ce privește consumul.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Această sesiune de informare a fost organizată de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, în colaborare cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin.

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/