Dezvoltare personală pentru copii. Clever Children Timișoara îi așteaptă pe cei mici cu programe educaționale unice în Europa

Rolul fiecărui părinte este de a-și ghida copilul în viață, de a-l educa și de a-i oferi sprijin pentru a putea face față tuturor obstacolelor. Încă de la cele mai fragede vârste, însă, este important ca cel mic să primească toate instrumentele necesare pentru a se cunoaște. Dezvoltarea personală este un pilon pe care se clădește viitorul unui copil – o spun chiar specialiștii de la Clever Children Timișoara – un centru educațional pentru copii, care contribuie la educația acestora prin cursuri de dezvoltare personală.


Clever Children este o franciză educațională românească, înființată în anul 2008, iar centrul din Timișoara este deschis din luna aprilie a anului 2016 și face parte din rețeaua națională. „Totul a început cu o echipă de specialiști în psihologia copilului, traineri cu experiență și alți oameni valoroși care s-au implicat în dezvoltarea programelor de training pentru cei mici. Pasiunea, experiența în organizarea cursurilor și dorința de a crea și preda cele mai bune programe de educație au fost și sunt doar câteva din atuurile noastre”, a spus Florin Babău, managerul centrului din Timișoara.

Cursurile Clever Children dezvoltă abilitățile de viață ale copiilor precum încrederea în sine, inteligența emoțională, gândirea pozitivă, comunicarea, creativitatea sau munca în echipă. Portofoliul de training conține 10 programe educaționale scurte și moderne, unice în Europa. La Clever Children se organizează și ateliere de creație manuală (handmade), iar scopul este acela de a forma și dezvolta abilități de viață ale copiilor: gândire pozitivă, atitudine pozitivă, comportament civilizat și maniere elegante, abilități antreprenoriale, relaționare socială și lucrul în echipă.

Clever Children Timișoara se află pe strada Bucovinei, nr. 21. Mai multe informații puteți găsi pe site-ul centrului: www.CursuriCopii.ro/timisoara

upt 1000x100