Dezinsecția la nivelul Caransebeșului ar putea fi făcută de Transal Urbis. Primarul Felix Borcean așteaptă o ofertă de preț

Primarul Caransebeșului dezaprobă în continuare dezinsecția la nivelul municipiului de pe Timiș și Sebeș. Felix Borcean crede și acum că această operațiunea de stârpire a țânțarilor se poate face la o scară mai mică, în regie proprie.

Ar fi o variantă ca angajații Primăriei din cadrul SPIR, Serviciul Public de Întreținere și Reparații Străzi, să efectueze această muncă de dezinsecție cu atomizoarele achiziționate, cu care s-au făcut și lucrările de dezinfecție pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, spune Felix Borcean.

„Cum au făcut dezinfecția, ar putea face și dezinsecție, este adevărat că nu sunt autorizați pentru acest serviciu, însă avem în subordinea Consiliului Local societatea Transal Urbis care este autorizată și căreia îi putem oferi sprijinul cu angajați de la SPIR să facă această operațiune cu dotările pe care le-am achiziționat în perioada stării de urgență. Ar putea să înceapă oricând”, menționează primarul Caransebeșului Felix Borcean.

Edilul mai spune că așteaptă o ofertă din partea societății Transal Urbis pentru că va fi o operațiune mai eficientă decât să fie făcută cu altă firmă și în maniera în care s-a realizat în anii trecuți, cu bani foarte mulți și cu efecte destul de puțin vizibile, mai spune edilul Caransebeșului.